duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Mehedinți: Locuri de muncă în Spania cu 6 euro pe oră!

Mehedințeni, puteți lucra în Spania în agricultură cu 6 euro pe oră și nu trebuie să cunoașteți o limbă străină! 150 locuri de muncă în domeniul agricol (recoltare, ambalare fructe) sunt disponibile în Spania prin intermediul reţelei EURES. Grupul de firme Queralt din regiunea Lleida, Spania, care oferă cele 150 locuri de muncă în agricultură este compus din mai multe ferme dedicate producerii și comercializării fructelor. Descriere loc de muncă: muncitorii vor lucra în câmp: cules fructe, curățat pomi; în fabrică: aranjarea fructelor în lăzi și caserole.

Cerințe: sunt oferite 150 locuri de muncă după cum urmează: 100 femei pentru munca în câmp și ambalat în depozit; 50 bărbați pentru munca în câmp, din care: 1 șofer autobuz pentru transportul muncitorilor la locul de muncă (categoria D + atestat); 2 șoferi camion pentru transportul fructelor din câmp la depozit (categoria C + E și atestat) și 2 tractoriști.

Limbă străină: nu se solicită.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Salariu: 6.25 euro brut/oră (pentru lucrul în câmp); 5.96 euro brut/oră (pentru lucrul în fabrică).

Beneficii și alte condiții: transportul dus-întors Spania este plătit de muncitor; pentru locuință, utilități și alte cheltuieli se reține 10% din salariu în primul an și 5% din salariu în al doilea an; locuințele au zonă comună de spălătorie și bucătării; familia va locui în camere separate; se primește set complet de lenjerie de pat și echipament de protecție individual (în cazul pierderii acestuia, se plătește); contractul de muncă se semnează în Spania (după înscrierea în sistemul de securitate socială-obținere NIE).

Durată contract: aprilie-septembrie 2018 cu posibilitate de prelungire până în luna noiembrie 2018.

Mod de aplicare: persoanele cu domiciliul în județul Mehedinți, care corespund cerințelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Mehedinți, telefon 0252/319029, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate; înscrierea în baza de date pentru munca în străinătate se realizează pe baza următoarelor documente: cererea tip (se completează la sediul agenției), copie act identitate, CV, adeverință medicală „apt pentru muncă”.Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 31.03.2018.

 

spot_img
spot_img

Politica