sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Eșec la limită în Turcia

Voleibaliștii craioveni au pierdut și meciul retur din CEV Cup, pe care l-au disputant marți seara pe terenul echipei Ziraat Bankasi Ankara. Turcii s-au impus de această dată mai greu, cu scorul de 3-2, după ce SCM Craiova a câștigat primul set categoric cu 25-13. Gazdele au recuperat însă rapid, iar în al doilea set au câștigat cu 25-21. Elevii lui Pascu au revenit în avantaj în parțialul trei, pe care l-au adjudecat cu 25-23, dar echipa din Ankara nu a lăsat victoria în mâinile craiovenilor câștigând ultimele două seturi cu 25-18 și 15-6. În tur, turcii au învins cu 3-0 echipa olteană.
Antrenorul voleibaliștilor de la SCM Craiova, Dan Pascu, a fost mulțumit de evoluția băieților săi în deplasarea din Turcia, dar regretă înfrângerea drastică din tur care le-a anulat practic șansele la calificare.
„Am încheiat prima parte a activității, în actualul sezon competițional, cu un joc foarte bun împotriva unei echipe de top din Europa. Băieții s-au mobilizat exemplar în acest meci disputat la Samsun, nu s-au lăsat impresionați de valoarea adversarului și au jucat de la egal la egal. Meciul s-a desfășurat într-o sală arhiplină, într-o atmosferă senzațională. Rămân cu regretul că noi n-am avut mai multă încredere în noi în meciul tur, pentru că aveam șanse să ne calificăm”, a declarat antrenorul Pascu.
Voleibaliștii vor intra și ei în vacanță până pe 13 ianuarie când se va relua campionatul intern.

Politica