marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Alegeri la PNL Olt de ziua lui Ceaușescu. Voiculescu, unic candidat

Liberalii olteni îşi vor alege noul preşedinte, pe data de 26 ianuarie 2018, în ziua în care Nicolae Ceauşescu ar fi împlinit 100 de ani. Până în prezent, singurul candidat este preşedintele interimar, primarul din Cungrea, Liviu Voiculescu.

Conferinţa judeţeană pentru alegerea preşedintelui filialei Olt şi a funcţiilor de prim-vicepreşedinte, vicepreşedinte pentru domeniul Justiţie şi de doi membri ai Biroului Politic este programată să se desfăşoare pe 26 ianuarie, la ora 16.00, la Casa de Cultură a Tineretului din Slatina.
Liviu Voiculescu şi-a reiterat intenţia de a candida pentru funcţia pe care o ocupă interimar, adăugând că, până în prezent, nu are contracandidat.
„În luna ianuarie urmează a se depune candidaturile pentru funcţiile vacante. Aşa cum am spus şi anterior, eu mi-am manifestat şi-mi menţin intenţia de candida pentru funcţia de preşedinte al filialei Olt. În acest moment, este singura candidatură anunţată oficial. Bineînţeles că mai este destul timp pentru oricine doreşte să-şi depună candidatura. Termenul limită este cu cinci zile înainte de conferinţa judeţeană”, a declarat Voiculescu, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă.
El a ţinut să precizeze că data de 26 ianuarie nu are legătură cu fostul dictator Nicolae Ceauşescu, care în 2018 ar fi împlinit 100 de ani.
„Alegerile pentru funcţiile vacante în filiala Olt vor fi pe data de 26 ianuarie. Nu are legătură cu ziua lui Ceauşescu, are legătură cu Unirea din 24 ianuarie, dar în acea zi, conducerea centrală este la Biroul Politic Naţional de la Iaşi. Din acest motiv am devansat cu două zile”, a precizat Liviu Voiculescu.

Politica