vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Luceafărul a păstrat Trofeul Moș Crăciun

Cea de-a patra ediție a Trofeului Moș Crăciun la fotbal a fost adjudecată de clubul organizator, ACS Luceafărul Drobeta, atât la U9, cât și la U8.

La competiția defășurată în Sala Polivalentă din Drobeta Turnu Severin au participat 18 echipe, din 7 județe, iar câștigătoare la ambele categorii de vârstă a fost ACS Luceafărul. Astfel, în finala de la U9, echipa antrenată de Alin Rapcea a dispus cu 5-0 de CSJ Știința Craiova, iar, la U8, copiii pregătiți de Ovidiu Pătrulescu au învins, cu 3-0, Academia Gheorghe Hagi. La aceeași categorie de vârstă, pe locul 3 s-a clasat Viitorul Arad, care a trecut cu 3-2, după loviturile de la 7 m, de MCA Drăgănești-Olt, iar, la grupa 2008, Pro Junior Craiova a dipus în finala mică, cu 3-0, de Academia Flavius Stoican Dr. Tr. Severin.

Premiile individuale au revenit lui Albert Mițaru (ACS Luceafărul Drobeta) – pentru cel mai bun jucător la U9, în timp ce Cristian Nica (CSJ Știința Craiova) și David Preduț (ACS Luceafărul) au fost desemnați cei mai buni portari, la aceeași categorie de vârstă. La U8, Alexandru Răduică (ACS Luceafărul) a fost desemnat cel mai bun jucător, coechipierul său Ianis Țogoe a primit premiul pentru cel mai bun portar, iar Cristian Curt (Academia Hagi) a fost desemnat cel mai promițător fotbalist.

Policlinica Buna Vestire Craiova

A fost un nou turneu reușit, cu echipe foarte valoroase. Au venit cluburi din 7 județe. Chiar și Academia Gheorghe Hagi, cu care avem un parteneriat, ne-a onorat cu prezența, a declarat Alexandru Sitaru, managerul clubului organizator, ACS Luceafărul Drobeta.

Politica