joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Voleibaliștii, în careul de ași al Cupei României

Elevii lui Dan Pascu au izbutit calificarea mai departe în competiția eliminatorie, după ce au câștigat și returul sferturilor de finală contra lui CSM București. SCM Craiova s-a impus miercuri seara în Sala Polivalentă din Bănie în minim de seturi, scor 3-0 (25-22, 25-22, 25-16), făcând astfel calificarea și mai clară. În tur, voleibaliștii craioveni au câștigat cu 3-1, iar pentru a merge mai departe în Final Four le mai trebuiau doar două seturi în jocul de miercuri.

„După o victorie, toată lumea se simte bine, este optimistă. Așa se întâmplă și la noi. Am făcut un joc exact, am început mai stângaci, dar pe parcurs am jucat din ce în ce mai bine. O calificare meritată și în Final Four sper să jucăm finala. Urmează jocul din campionat cu Ploiești unde sper să obținem puncte”, a declarat antrenorul echipei de volei masculine a SCM Craiova, Dan Pascu.

Echipa craioveană va întâlni sâmbătă în campionat Tricolorul Ploiești, meciul urmând să se dispute în Sala Polivalentă din Craiova de la ora 12.45. Va fi ultima etapă din acest an în Divizia A1.
În altă ordine de idei, echipa de baschet masculin a SCM Craiova va evolua în această seară împotriva lui U Cluj, de la ora 17.45 în Sala Polivalentă din Bănie. Echipa clujeană este una dintre cele mai puternice ale campionatului, iar Craiova vine după o înfrângere la Sibiu care i-a mai tăiat din elan.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica