Noi locuri de muncă în Portugalia

Doljenii obișnuiți cu munca peste hotare sau cei care vor să încerce o astfel de experiență, au la dispoziție nu mai puțin 300 locuri de muncă în Portugalia, campania 2018, pentru munca sezonieră în agricultură, la recoltarea zmeurei. Dosarele se pot depune, în vederea înscrierilor, până la data de 15 ianuarie 2018.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Dolj, Alina Ghercioiu, selecția candidaților se va desfășura în două localități din țară, astfel: Roman (județul Neamț) – 17 ianuarie 2018 și Brăila (județul Brăila) – 19 ianuarie 2018.

Durata contractului este de aproximativ trei luni, timpul de lucru este de 40 de ore/săptămână, cu posibilitatea ca în timpul campaniei, în funcție de producție, să se efectueze ore suplimentare. Data estimată de angajare este sfârșitul lunii februarie/începutul lunii martie 2018. Sunt solicitate persoane fără cazier, apte pentru munca la câmp. Constituie avantaj experiența în agricultură / experiența în recoltarea zmeurei / experiența în munca în sere. Cazarea va fi asigurată de angajator contra sumei de 2 euro/zi. De asemenea, angajatorul asigură transportul către Portugalia, costul acestuia urmând să fie dedus din primele salarii. Salariul de bază variază între 603 şi 1.199 euro brut/lună. Constituie avantaj cunoașterea limbii engleze/portugheze/spaniole,dar nu reprezintă o cerință obligatorie”, a menționat Ghercioiu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Înscrierile se fac la AJOFM Dolj

Persoanele cu domiciliul în județul Dolj, care corespund cerințelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului Eures din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Dolj, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru muncă în străinătate. Înscrierea în baza de date pentru muncă în străinătate se realizează pe baza următoarelor documente: copie CI/BI; adeverință medicală (apt pentru muncă); CV EUROPASS în limba română.

Populare

Recomandări

Gorj. Un tânăr a ajuns la spital după ce a fost înjunghiat în abdomen

Un tânăr de 18 a ajuns la Unitatea de...

DOLJ. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 27.03 – 02.04.2023

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...

Gorj. Accident la Țânțăreni. Fetiţă în stare critică, preluată de un elicopter SMURD

Patru maşini au fost strivite de un TIR, într-un...

VÂLCEA. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 27.03 – 02.04.2023

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...