joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Înșelat cu aur fals

Un bărbat din Râmnicu Vâlcea s-a lăsat înșelat de doi indivizi cărora le-a dat o mie de lei pentru bijuterii din aur. Abia după ce aceștia s-au făcut nevăzuți, omul a realizat că a fost înșelat și a mers la Poliție.

În noaptea de 11 decembrie a.c., polițiștii au depistat în trafic, în Râmnicu Vâlcea, un autoturism în care se aflau două persoane, o femeie de 22 de ani și un bărbat de 39, bănuiți de comiterea unei înșelăciuni la data de 9 noiembrie a.c. Persoanele bănuite au fost conduse la sediul poliției, iar în baza probatoriului administrat în cauza penală, s-a procedat la luarea măsurii reținerii față de aceștia pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentați astăzi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, în vederea luării măsurilor legale. În fapt, la data de 9 noiembrie, un bărbat din Râmnicu Vâlcea a sesizat faptul că ar fi fost abordat pe stradă de o femeie tânără, care i-ar fi propus să achiziționeze bijuterii din aur, la un preț redus, iar la un moment dat, în conversație ar fi intervenit și bărbatul, încurajând persoana vătămată să cumpere bijuteriile. În momentul în care cei doi au primit banii, 1.000 de lei, au dispărut foarte repede, bărbatul realizând că bijuteriile sunt false și deplasându-se la poliție, pentru a depune plângere”, potrivit Poliției Vâlcea.

Cei doi au fost introduși în arestul IPJ Vâlcea și vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica