luni, mai 20, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

OLT. Bărbatul care și-a atacat părinții cu un satâr, reținut de procurori

Bărbatul, de 29 de ani, din Balş, care şi-a atacat părinţii cu un satâr a fost reţinut de procurorii olteni. Aceasta, după ce a fost audiat chiar pe patul spitalului, el având nevoie de îngrijiri medicale după ce a încercat să-şi scoată un ochi.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, Anca Anuţa, a declarat că Mihai Ion Truţă urmează să fie prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile, adăugat că nu este nevoie ca inculpatul să ajungă în faţa judecătorului.

La ora 12 s-a luat măsura reţinerii persoanei respective şi vom cere arestarea sa preventivă pe 30 de zile. Se urmează procedura şi urmează să fie citat. Dacă se poate prezenta, se prezintă, dacă nu se poate, îi este desemnat apărător din oficiu şi se continuă procedura”, a afirmat ea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Bălşeanul a ajuns, marţi dimineaţă, la Spitalul Slatina, cu o plagă la nivelul ochiului, după ce, într-un acces de furie, şi-a înfipt o furculiţă în ochi. Bărbatul era foarte agitat, suspect că ar fi consumat substanţe necunoscute, drept pentru care a fost încătuşat înainte de a fi transportat cu ambulanţa de la Balş la Slatina. Truţă şi-a agresat părinţii cu un satâr, cel mai rău fiind afectată mama sa, care va avea nevoie de 45-50 de zile de îngrijiri medicale.

Tatăl suspectului a fost externat, prezintă şi el trei plăgi tăiate, care necesită 25 de zile de îngrijiri medicale, fiind tăiat în zona feţei, gâtului şi la o ureche. Mama, care a fost prima atacată, este în continuare internată în spital, ea are nevoie de 45-50 de zile de îngrijiri medicale, are fractură de membru superior, una dintre leziuni este specifică autoapărării şi în funcţie de aceasta reţinem tentativa la infracţiunea de omor. După altercaţie, agresorul s-a autoaccidentat, a folosit o furculiţă, a vrut cumva să-şi scoată un ochi, dar s-a lovit în zona arcadei”, a declarat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, Anca Anuţa.

spot_img
spot_img

Politica