vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Marcel Romanescu nu mai apasă butonul de „Start” al iluminatului festiv

Iluminatul festiv din municipiul Târgu Jiu nu mai pune probleme! Autoritățile au rezolvat situația, trupele Direcţia 5 şi Corsar urmând a pune în funcţiune instalațiile ornamentale chiar de Ziua Naţională a României. Actualul primar al orașului Târgu Jiu nu va mai respecta tradiția „apăsării butonului de start”, responsabil cu acest lucru urmând a fi cel mai probabil unul dintre membrii Direcției 5.

O altă veste bună este că autoritățile târgujiene au pregătit, pe lângă bradul de 22 de metri din centrul urbei, și alți brazi naturali ce vor fi amplasați în cartierele municipiului. Unul dintre acești brazi va fi montat și în Parcul Central din Târgu Jiu.

Primarul Marcel Romanescu a declarat că instalaţiile ornamentale vor fi puse în funcţiune, ca în fiecare an, pe 1 decembrie, la ora 19.00. Tot pentru acea seară a fost programat și un concert al trupei Direcţia 5. Edilul a mai spus că nu el este cel care va apăsa butonul de start al instalațiilor ornamentale. Este cunoscut faptul că fostul primar al municipiului, Florin Cârciumaru, făcuse un obicei din acest lucru.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pe 1 Decembrie, la orele 19.00, se va aprinde bradul din centrul municipiului după care va fi un concert al formației Direcția 5. Înainte de aprinderea iluminatului festiv este programat un concert al trupei Corsar. Butonul de aprindere cred că va fi apăsat de către unul dintre membrii Direcției 5. Am pregătit brazi și pentru celelalte cartiere din oraș”, a menționat Romanescu.

Politica