vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Elevă din Craiova, câștigătoarea unui concurs internațional. Micuța reprezintă România în această competiție

Alexandra González-Iliuță, elevă a Școlii Gimnaziale „Mircea Eliade” din Craiova, a fost declarată unul dintre cei 12 câștigători la nivel internațional al concursului de desene My Bright Smile, derulat de compania Colgate. Reușita micuței din clasa a II-a D a fost recompensată cu bursa Colgate-Palmolive Bright Smiles, Bright Futures, în valoare de 250 de dolari, iar desenul a fost inclus în calendarul global Colgate „My Bright Smile” 2018. Totodată, clasa din care Alexandra face parte a primit o bursă în valoare de 500 de dolari.

știgătoarea premiului a fost recompensată, în data de 16 noiembrie, în cadrul unui eveniment local, chiar în sala de clasă unde învață micuța. La manifestare au participat reprezentanții Colgate România, Crucea Roșie-filiala Dolj, învățătoarea Alexandrei, directoarea Școlii „Mircea Eliade”, un inspector școlar și părinții fetei.

Peste ani, va fi un pictor renumit”

Policlinica Buna Vestire Craiova

Mihaela Ghinea, învățătoarea elevilor clasei a II-a D din cadrul Școlii „Mircea Eliade”, a felicitat-o pe Alexandra și, cunoscând deja potențialul acesteia, a dat asigurări că micuța va avea un strălucit viitor artistic.

Suntem mândri că Alexandra ne-a adus un asemenea eveniment în această sală de clasă. Alexandra este un copil sensibil și cu siguranță vom auzi de ea, peste ani, că va fi un pictor renumit. Așteptăm mai multe reușite și, încă o dată, felicitări”, a spus Mihaela Ghinea.

Cu cei 500 de dolari, bursa pentru întreaga clasă, învățătoarea va cumpăra un laptop pe care îl va folosi pentru activitățile educative cu elevii.

Consultații gratuite la Filiași și Băilești

Din 1993, de la lansarea Programului Școlar Colgate, aproape 6.000.000 de elevi din clasele I-IV au beneficiat de consiliere și produse de îngrijire pentru o igienă orală corectă. Mai mult, pe lângă tradiționalele lecții, în 2017, compania oferă și consultații stomatologice gratuite elevilor din clasele primare, în 20 de orașe din țară, prin programul pilot „Zâmbete Colgate”. În acest weekend, programul ajunge în două orașe din județul Dolj, la Școala Gimnazială Filiași, pe 18 noiembrie și în Băilești, în data de 19 noiembrie, la Liceul „Mihai Viteazu”. Potrivit directorului Crucea Roșie Dolj, Maria Vintilă, aproximativ 200 de elevi vor beneficia de aceste consultații.

Politica