vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Alexandra Anghel și Ștefania Priceputu, pe podiumul european cu echipa României

Cele două sportive din Craiova au primit medaliile de argint la Cupa Europei pe națiuni, care a avut loc la Moscova în finalul săptămânii trecute, făcând parte din echipa României de fete care a luat parte la această competiție și a urcat în premieră pe podium. Tricolorele au obținut locul doi după ce s-au impus în fața reprezentativelor din Azerbaidjan și Ucraina, fiind învinse în finală de Rusia. Este prima medalie la această competiție obținută de România, rezultat la care au contribuit și cele două luptătoare craiovence. Alexandra Anghel (CSU Craiova), sportivă pregătită de Aurel Cimpoeru, a concurat ca titulară pentru echipa tricoloră la categoria 69 de kg, în timp ce Ștefania Priceputu (LPS – CSM Craiova), eleva lui Valentin Boboșca, a fost rezervă la 48 de kg fiind primul ei an la seniori, dar totuși a luptat într-un meci contra Rusiei.

Luptătoarele de la CSM Craiova și-au păstrat titlul național pe echipe la juniori

Fetele noastre au reușit să își mențină postura de campioane naționale pe echipe și în anul acesta, după ce la Campionatul Național de juniori pe echipe, care a avut loc la Rădăuți zilele trecute, au trecut de toate adversarele pentru a urca pe primul loc al podiumului. Echipa CSM Craiova, medaliată cu aurul național, a fost formată din nouă sportive: Ruth Badea (44 kg), Denisa Breazu (48 kg), Violeta Măicănescu (51 kg), Daniela Vîrban (51 kg), Mihaela Bărbulescu (55 kg), Ana Maria Enache (59 kg), Valentina Ungureanu (63 kg), Adina Irimia (67 kg), Larisa Nițu (72 kg). Luptătoarele sunt pregătite de Petre Banciu și Marin Dobrescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Sunt foarte mulțumit că am reușit să obținem din nou aurul național pe echipe la fete, astfel păstrându-ne titlul obținut și anul trecut. Sportivele noastre au avut o evoluție foarte bună, demonstrând că în această formulă sunt cele mai bune din țară. Sperăm să continuăm performanțele la nivel național, dar și international”, a declarat Petre Banciu, antrenorul secției de lupte a CSM Craiova.

Politica