vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt: Arestat preventiv după ce şi-a bătut vecina cu o stinghie

Un bărbat de 59 de ani, din comuna Tufeni, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a bătut cu sălbăticie o vecină, în vârstă de 77 de ani.

Ion Miu, zis Nelu Ţiganu, a bătut-o pe femeie cu o stinghie, aceasta ajungând în stare gravă la Spitalul Clinic de Urgenţă Nr. 1 Craiova.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, Anca Anuţa, a declarat că bărbatul este acuzat de tentativă de omor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Potrivit anchetatorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, fapta a avut loc la începutul acestei săptămâni în locuinţa bătrânei din Tufeni.

Între inculpat şi victimă exista o stare conflictuală mai veche. Pe fondul acestei stări, bărbatul i-a aplicat mai multe lovituri cu o stinghie în zona capului şi în zona toracelui. Victima agresiunii este o persoană în vârstă, iar starea sa de sănătate s-a agravat, aceasta fiind transportată şi internată la Spitalul Craiova. Numărul zilelor de îngrijiri medicale fiind destul de mare, undeva la 85 de zile, discutăm de tentativă la infracţiunea de omor. Autorul faptei a fost reţinut şi arestat”, a declarat Anca Anuţa, prim-procurorul Parchetului Olt.

Ion Miu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, miercuri, magistraţii Tribunalului Olt admiţând propunerea procurorilor. Decizia nu este, însă, definitivă.

Politica