Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Primăria Craiova pregătește inaugurarea stadionului

Publicat

pe

Inaugurarea celui mai frumos stadion din România se apropie cu pași rapizi. Craiovenii se vor putea bucura, în scurt timp, de un stadion ultramodern, realizat la cele mai înalte standarde. După finalizarea etapelor investiției, prevăzute de legislația în vigoare, Municipalitatea intenționează organizarea unui spectacol grandios, care să puncteze finalizarea lucrărilor și inaugurarea Stadionului din Craiova.

Spectacolul a fost gândit ca un eveniment unic, ținând cont că este unul dintre momentele cele mai aşteptate de către craioveni și iubitorii sportului atât din Bănie cât și din țară.

Cu o capacitate de 30.000 de locuri, arena din Bănie va putea găzdui competiţii fotbalistice pentru FIFA WORLD CUP, UEFA Champions League, UEFA Europa League, FRF – Liga I, precum şi competiţii pentru alte tipuri de sporturi: rugby (Rugby Union și Rugby League, rugby în 7), oină, hochei pe iarbă, mini-hochei sau fotbal american.

De asemenea, stadionul din Craiova oferă posibilitatea organizării de evenimente culturale și sociale de anvergură, concerte, târguri și expoziţii la cele mai înalte standarde.

Proiectul a fost derulat de către Compania Naţională de Investiţii, Primăria Municipiului Craiova având calitatea de co-finanţator.

SERVICIUL IMAGINE PRIMĂRIA CRAIOVA