vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Tutilescu junior s-a răsturnat cu mașina de serviciu

Cătălin Tutilescu, celebrul comisarul şef al Gărzii de Mediu Mehedinţi, şi alţi doi subalterni au săi au fost implicaţi miercuri seară într-un accident de circulaţie în Drobeta Turnu Severin. Maşina condusă de Cătălin Tutilescu a fost lovită de un autoturism condus de o femeie gravidă care nu a oprit la stop într-o intersecţie. Atât femeia, cât şi cei trei comisari au fost transportaţi la Spitalul Judeţean cu răni uşoare.

Accidentul s-a petrecut la intersecţia străzilor Decebal cu Chişinău din Drobeta Turnu Severin. Maşina în care se aflau comisarii gărzii de mediu circula pe o stradă cu prioritate, când a fost lovită din lateral de un alt autoturism condus de o tânără care nu a oprit la stop. În urma impactului, mașina Gărzii de Mediu s-a răsturnat de mai multe ori, cei trei ocupanţi fiind uşor răniţi şi transportaţi la spital. Şi tânăra care era însărcinată a fost preluată de o ambulanţă, speriată şi cu răni uşoare. Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul. Tânăra însărcinată, de loc din Orşova, avea un traumatism cranian frontal stâng, dar şi abdominal, ea rămânând sub supraveghere medicală.

,, Eu și colegii mei nu am pățit nimic grav, suntem bine, dar mașina e așa cum e. Important este ca doamna din mașina cealaltă, care este gravidă, să nu aibă de suferit. Se mai întâmplă, asta e tot”, a declarat Cătălin Tutilescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica