Ucigaşul băiatului din Brastavăţu, plasat în arest preventiv pentru 30 de zile

Marius Ionuţ Geapana, tânărul în vârstă de 20 de ani din Brastavăţu, care a ucis un adolescent în vârstă de 14 ani, din aceeaşi localitate, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, în urma unei decizii luate, miercuri după-amiază, de judecătorii Tribunalului Olt.

Geapana fusese reţinut, marţi seara, sub acuzaţia de omor, iar miercuri după-amiază a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi, din cadrul Tribunalului Olt, cu propunerea arestării preventive pentru 30 de zile. Instanţa a admis solicitarea procurorilor, decizia nefiind definitivă.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, în noaptea de 2 spre 3 octombrie 2017, acesta l-a bătut pe minor, lovindu-l iniţial cu pumnul în zona feţei, apoi, cu un cuţit în zona gâtului, provocându-i leziuni traumatice care au condus la decesul acestuia.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cadavrul victimei a fost găsit, decapitat, în dimineaţa zilei de marţi, 3 octombrie 2017, de către săteni, iar în urma examinării s-a apreciat de către medicul legist, că leziunile traumatice s-au putut produce prin acţiune animală.

„În prezent, cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor comiterii faptei şi mobilului crimei”, se arată într-un comunicat remis de procurori.

Populare

Recomandări

Ambulatoriul SJU Drobeta, inaugurat

Noua clădire a Ambulatoriului de Specialitate Integrat al Spitalului...

12 mașini, distruse de un tânăr

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore Un tânăr...

TIR încărcat cu alimente, cuprins de flăcări

Un TIR încărcat cu alimente a luat foc, vineri,...

Arme albe în școlile din Craiova

Poliţiştii doljeni au acţionat, în această săptămână, atât...