vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

English Book – Reading Club, la „Aman”

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman”, secția Mediatecă și American Corner Craiova, organizează vineri, 06.10.2017, începând cu ora 18:00, English Book – Reading Club.

Activitatea are rolul de a încuraja lectura în limba engleză și de a dezvolta gândirea critică și exprimarea fluentă în limba engeză. Acțiunea cu tema „The Hitchhikers’s Guide to Galaxy de Douglas Adams se adresează elevilor și va fi coordonată de voluntarii Kromatikon.

La American Corner cei mici și, în general, toți cetățenii care își doresc să acceseze resurse fizice și electronice pe marginea culturii și limbii engleze au ocazia să participe la o serie de programe și activități interactive. Voluntarii Kromatikon nu sunt la prima experiență la Aman. Ne-au obișnuit cu activitățile desfășurate pentru publicul nostru și și-au demonstrat utilitatea prin toate proiectele pe care le-au desfășurat în regim de voluntariat. Le mulțumim pentru că aleg biblioteca drept gazdă pentru acțiunile lor educative”, a declarat Lucian Dindirică, managerul Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Evenimentul se va desfășura în Sala „Marin Sorescu”.

Birou Presă

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman”

Politica