marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

LUPTE LIBERE / Speranțe de medalii pentru copiii severineni

Desfășurată, sâmbătă, în Băile Herculane, etapa de calificare a Campionatului Național de lupte libere pentru copii IV și copii III a adus nouă clasări pe podium pentru CSM Drobeta Turnu Severin

 

După etapa preliminară din Banat, clubul severinean a calificat nouă luptători în finala de la Cluj-Napoca, care va avea loc în perioada 20-22 octombrie. Astfel, la copii IV (12-13 ani), Oana Vînturache a acces în ultimul act de pe primul loc la categoria 44 kg, în timp ce Patricia Manafu s-a clasat pe locul 3 la 38 kg, iar Andrei Bărbulescu a pierdut finala la 38 kg. La copii III (14-15 ani), Georgiana Zarescu (48 kg), Cristina Ungureanu (56 kg), Darius Ungureanu (55 kg), Adelin Cureteanu (66 kg) și Sabin Stegaru (72 kg) s-au impus la categoriile respective de greutate, iar Mihai Mărgărit (50 kg) s-a clasat pe locul al III-lea.

Sunt foarte mulțumită de rezultatele obținute la etapa de calificare de la Băile Herculane și aștept cât mai multe medalii în finala de la Cluj-Napoca”, a declarat Nicoleta Elena Bogasieru, antrenoarea copiilor de la CSM Drobeta Turnu Severin.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica