joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Conducerea prefecturii Mehedinți, întâlnire cu sindicaliștii de la Hidroserv

La solicitarea reprezentanților Secției de Servicii și Reparații HIDROSERV S.A. Sucursala Porțile de Fier, prefectul Nicolae Drăghiea a convocat Comisia de Dialog Social, subiectul întâlnirii fiind situația creată la această sucursală de intrarea în insolvență a S.S.H. HIDROSERV S.A.

La întâlnire, pe lângă membrii comisiei, au mai participat subprefectul județului, Andrei Stănișoară și Cristinel Popescu, reprezentant HIDROSERV – Sucursala Porțile de Fier. După prezentarea motivelor care au determinat convocarea ședinței, domnul Cristinel Popescu a expus probleme legate de neregulile existente la SSH HIDROSERV dar și nemulțumiri față de cercetarea efectuată de către ITM MEHEDINȚI în cazul accidentului de muncă produs de intoxicarea unui scafandru cu azot, cauzat de adâncimea apei la care a lucrat și neluarea unor măsuri de protecția muncii.

Prefectul Nicolae Drăghiea a solicitat o informare exactă asupra celor întâmplate dar și structura organizatorică a societății aflate în insolvență, care, conform afirmațiilor domnului Cristinel Popescu, ar repartiza anumite lucrări de la Hidrocentrala Porțile de Fier I, altor sucursale decât HIDROSERV – Porțile de Fier. Totodată, prefectul județului a dat asigurări că se va implica în clarificarea situației societăților care au sediul social în alte județe și controlează sucursale sau filiale din județul Mehedinți, în scopul apărării acestor sucursale de posibile abuzuri care s-ar putea comite împotriva acestora, mai ales cele care atrag implicații sociale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica