vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Reținut pentru furt din locuință

Polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Motru au fost sesizați de un tânăr, de 27 de ani, din comuna Drăgotești, cu privire la faptul că, în cursul dimineții de marți, un tână de 28 de ani, din aceeași localitate, ar fi pătruns în locuinţa sa pe o fereastră lăsată deschisă și i-ar fi sustras dintr-o cameră, suma de 850 de lei şi un telefon mobil, în valoare de 800 de lei.

În urma verificărilor efectuate de polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Motru, cu sprijinul polițiștilor Serviciului de Investigaţii Criminale, tânărul din comuna Drăgoteşti, a fost depistat pe raza municipiului Târgu-Jiu, iar faţă de acesta a fost dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale, dobândind calitatea de suspect în cauză.

În cauză s-a întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt calificat. Faţă de tânăr, polițiștii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru cu propuneri corespunzătoare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

Politica