luni, mai 27, 2024
spot_img

Ultima ora

spot_img

Sport

spot_img

De Sfânta Maria, la furat de lemne

S-au pus pe furat de lemne chiar de Sfânta Maria. Probabil profitând de neatenția tipică perioadelor de vacanță și de zilele libere, doi bărbați s-au pus pe furat de lemne în județul Gorj. Mai exact, pe 15 august, polițiști din cadrul Secției 5 Politie Rurală Rovinari au depistat în flagrant un bărbat de 35 de ani, din orașul Rovinari, în timp ce transporta cu un atelaj, material lemnos sustras din pădurea de pe raza comunei Fărcăşeşti, ce aparține Ocolului Silvic Târgu.

La vederea lucrătorilor de poliție, suspectul a abandonat atelajul și a fugit de la fata locului, fiind identificat ulterior la domiciliu. Din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit că autorul a tăiat ilegal şi sustras zece arbori de esenţă cer, din pădurea de pe raza comunei Fărcăşeşti, pe care i-a secţionat în bucăţi. Aceștia urmau să fie transportați la domiciliul său din comuna Fărcăşeşti. Materialul lemnos și atelajul hipo au fost ridicate în vederea confiscării, iar cercetările continuă cu autorul în stare de libertate.

În aceeași zi, polițiști din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Motru au depistat în flagrant un bărbat de 49 de ani, din comuna Slivileşti, în timp ce sustrăgea material lemnos din pădurea de pe raza comunei Slivileşti.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma verificărilor efectuate de polițiști la fața locului, împreună cu reprezentantul Ocolului Silvic Motru, au fost identificate trei cioate de esenţă gorun, cu diametrul de 30 cm fiecare și un atelaj încărcat cu o cantitate de 1,5 metri cubi material lemnos secţionat. Materialul lemnos și atelajul au fost predate în custodia pădurarului, iar cercetările continuă cu suspectul în stare de libertate.

În ambele cauze s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăiere ilegală şi sustragere de material lemnos.

spot_img
spot_img
spot_img

Politica