joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Liga a 3-a / CSU II, remiză cu Sporting

Gruparea lui Papură a terminat 1-1 cu formația lui Cristi Negru în al treilea amical din pauza precompetițională.

 

Într-un meci amical jucat sâmbătă pe stadionul „Extensiv“, în compania echipei Sporting Roșiori, CSU II Craiova a remizat scor 1-1. Acesta a fost al treilea joc de verificare susținut de trupa lui Cornel Papură, care a pierdut pe primul cu 2-0 în fața celor de la CS Mioveni, apoi a câștigat cu 3-1 testul cu CSO Filiași. În meciul de sâmbătă cu echipa din Teleorman golul craiovenilor a fost reușit în minutul 55 de Mihăilă, în timp ce pentru oaspeți a punctat în minutul 73 Bogdanovici, fostul jucător din sezonul trecut de la CSO Filiași.

La CSU II au jucat: L. Popescu – Vlădoiu, Ion, Hreniuc, Petre – Buzan, Țoiu, Trancă – Frăsineanu, Gunie, Manea. Au mai intrat: Dică – Borța, Trocan, Iuga, Enache, V. Constantin și Mihăilă. De partea cealaltă tehnicianul echipei din Roșiori, Cristi Negru, s-a bazat pe: Bușcă – Voicu, Lătea, Pîslaru, Urîtu – Fieraru, Ivănică, Bogdanovici, Brînceanu – Bîră, Velica.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Au mai intrat: Angeru, David, Cercel, Raț și Ghighilicea.

Pentru CSU II vor mai urma ale două meciuri amicale: miercuri, de la ora 18.00, pe stadionul „Chimia“ din Ișalnița, contra lui CSO Filiași, iar al doilea pe 19 august, de la ora 10.00, pe “Extensiv” cu AS Milcov.

Filiași – perdantă la scor

Tot sâmbătă, cealaltă divizionară C doljeană, CSO Filiași, a pierdut, scor 0-4 (0-3), confruntarea cu CS Cozia Călimănești, grupare care activează în Liga a 4-a Vâlcea. Tehnicianul Victor Naicu a folosit două formule distincte în fiecare repriză, singurul care a evoluat tot meciul fiind portarul junior Ionuț Munteanu (17 ani). În prima repriză la CSO au jucat: Munteanu – Borneci, Calu, Ilina, Tereche – Borhot, Duriță, Papa, Crușoveanu – Geanimu, Robert Stancu. După pauză formula fileșenilor a fost: Munteanu – Pîrvuică, Fruntelată, Bălă, Toshi – Moraru, Chivu, Obeanu, Alin Stancu – Badea, Tănase. Au mai intrat: Duma și Stanca.

Avem un lot foarte numeros, asta în ciuda faptului că avem câțiva jucători plecați și accidentați, cum ar fi portarul Alin Nica, fundașul Nicușor Neacșu și alții. Dar o să cearnă sita după acest meci. Am avut o săptămână de pregătire intensă, de acumulări fizice, și am decis ca în acest meci fiecare jucător să primească 45 de minute de joc. Lipsa fotbaliștilor cu experiență și în special a portarilor a făcut diferența, pentru că juniorul nostru a încasat două goluri foarte ușor, pe sus, el fiind destul de mic de statură, și a făcut și un penalti. E tânăr, are calitate, dar mai are de muncit și are nevoie de cineva cu experiență lângă el, ca să aibă de la cine învăța. Este un scor rușinos, este adevărat, dar nu asta este valoarea jucătorilor și eu am încredere că o să avem un început bun, mai ales dacă reușim să mai aducem jucătorii cu care tratăm. Discutăm cu mai mulți jucători buni, inclusiv cu un portar, pentru că Sorin Mogoșanu a plecat în Germania, și cred că o să fie bine la startul campionatului”, a declarat la finalul meciului de pe “Chimia”, antrenorul echipei din Filiași, Victor Naicu.

Politica