vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Slatina: Elevii de nota 10, premiaţi de primarul Emil Moţ

Cei 12 elevi olteni care au luat nota maximă la Evaluare Naţională şi Bacalaureat au fost premiaţi, joi, la sediul Primăriei municipiului Slatina, de primarul Emil Moţ, cu câte o mie de lei.

Au fost premiaţi elevii Daria Mihaela Cârstea, Costin Alexandru Dabu, Eliana Dan, Elena Delia Doinea, Maria Teodora Guțică-Florescu, Roxana Maria Mioc, Raisa Maria Mladin, Bianca Andreea Păunescu și Maria Andreea Tudose, care au obţinut media 10 în urma examenului de Evaluare Naţională, sesiunea iunie-iulie 2017. De asemenea, au fost premiaţi şi elevii Amalia Maria Filip, Răzvan Gabriel Milarez și Teia Andrada Vava, care au obţinut media 10 în urma examenului de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2017. Primarul Emil Moţ şi-a exprimat speranţa că, de la an la an, tot mai mulţi elevi vor lua nota maximă la examenele de final de an, iar municipalitatea îi va premia. „Vom continua să-i premiem pe copii, în fiecare an. Cum le-am spus şi lor, m-aş bucura să fie mult mai mulţi copii care să ia nota zece atât la capacitate, cât şi la bacalaureat. Anul acesta sunt 12, anul viitor sper să fie o sută sau cât mai mulţi. Sunt convins că profesorii îşi fac treaba, elevii au început să conştientizeze cât de mult înseamnă să înveţi atât în şcoala generală, cât şi în liceu pentru că îţi creează o premisă pentru o viaţă mai bună”, a declarat Moţ.

Edilul şi-a exprimat speranţa că şi alţi elevi vor fi stimulaţi de posibilitatea premierii de către primărie şi vor învăţa mai bine. „Unul dintre motivele pentru care am făcut această premiere este să-i mobilizăm şi pe ceilalţi să înveţe, să ia note mari şi, astfel, să ai un premiu”, a mai spus Emil Moţ.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica