miercuri, octombrie 23, 2024

Ultima ora

Sport

Primăria Târgu Jiu începe să inventarieze caii

După ce, în decursul mai multor luni, și chiar și zilele trecute, mai mulți cai au fost văzuți plimbându-se nestingheriți pe străzile din municipiu, uneori chiar și în prezența Poliției Locale, iar un tânăr tată și-a pierdut viața în luna aprilie, izbindu-se violent de un copac după ce acroșase doi cai lăsați liberi pe șosea, Primăria Târgu Jiu anunță că vrea să ia măsuri.

Municipalitatea a emis un comunicat de presă prin care a transmis că va începe identificarea și microciparea tuturor cailor din Târgu Jiu și localitățle componente.

„Primăria Municipiului Târgu Jiu inițiază o campanie cu privire la identificarea și microciparea tuturor cabalinelor de pe raza municipiului și a localităților componente. Această măsură este imperios necesară în contextul evenimentului tragic, ce a avut loc la începutul acestui an, în urma căruia o persoană a decedat. Dat fiind faptul că cetățenii semnalează, constant, prezența cailor pe drumurile publice și în alte locuri de interes public, primarul Marcel Laurențiu Romanescu a convocat reprezentanții S.C. Edilitara Public S.A., Poliției Locale a Municipiului Târgu Jiu, Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Gorj și pe cei ai Oficiului pentru Ameliorare și Reproducere în Zootehnie Gorj, pentru a se implica în această acțiune”, se arată în comunicatul emis de Primăria Municipiului Târgu Jiu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Campania amintită se va desfășura în perioada 25 iulie – 25 august.

Politica