vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Primăria Târgu Jiu începe să inventarieze caii

După ce, în decursul mai multor luni, și chiar și zilele trecute, mai mulți cai au fost văzuți plimbându-se nestingheriți pe străzile din municipiu, uneori chiar și în prezența Poliției Locale, iar un tânăr tată și-a pierdut viața în luna aprilie, izbindu-se violent de un copac după ce acroșase doi cai lăsați liberi pe șosea, Primăria Târgu Jiu anunță că vrea să ia măsuri.

Municipalitatea a emis un comunicat de presă prin care a transmis că va începe identificarea și microciparea tuturor cailor din Târgu Jiu și localitățle componente.

„Primăria Municipiului Târgu Jiu inițiază o campanie cu privire la identificarea și microciparea tuturor cabalinelor de pe raza municipiului și a localităților componente. Această măsură este imperios necesară în contextul evenimentului tragic, ce a avut loc la începutul acestui an, în urma căruia o persoană a decedat. Dat fiind faptul că cetățenii semnalează, constant, prezența cailor pe drumurile publice și în alte locuri de interes public, primarul Marcel Laurențiu Romanescu a convocat reprezentanții S.C. Edilitara Public S.A., Poliției Locale a Municipiului Târgu Jiu, Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Gorj și pe cei ai Oficiului pentru Ameliorare și Reproducere în Zootehnie Gorj, pentru a se implica în această acțiune”, se arată în comunicatul emis de Primăria Municipiului Târgu Jiu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Campania amintită se va desfășura în perioada 25 iulie – 25 august.

Politica