Minori cercetați pentru tâlhărie

În urma activităților specifice de cercetare desfășurate, polițiștii din cadrul Secțiilor 1 și 6 Poliție Craiova au reușit identificarea autorului în toate cele 4 cazuri de tâlhărie comise de acesta pe mai multe străzi din municipiul Craiova în datele de 29.05.2017, 07.06.2017, 08.06.2017 , respectiv 20.06.2017, în dauna a 4 persoane vătămate, toate de sex feminin, din municipiul Craiova,   în persoana lui F. GABRIEL  – VIRGIL, de 15 ani, din Craiova, județul Dolj.
Prejudiciul total cauzat de minor este de aproximativ 7500 lei, reprezentând contravaloarea bijuteriilor sustrase din posesia persoanelor vătămate.
În baza analizării probatoriului s-au reținut în sarcina acestuia comiterea a 4  infracțiuni de tâlhărie, cel în cauză fiind reținut pe o perioadă de 24 ore, urmând ca în ziua de 23.06.2017, să fie prezentat Judecătoriei Craiova cu propunere de arestare preventivă.


În data de 11.06.2017, în jurul orei 1515, polițiștii Secţiei 1 Poliție Craiova au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112, de către I. Natalia, 83 de ani, pensionară, din municipiul Craiova, cu  privire la faptul că, în cursul aceleiași zile, în intervalul orar 1000-1300, fiicei sale I. A. , 54 de ani,  i-a fost sustrasă o pereche de cercei din aur de către o persoană necunoscută.
În urma activităților de cercetare desfășurate, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Craiova au reușit identificarea autorului, în persoana lui Asan Ion, de 14 ani, din Craiova.
Prin extinderea cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că minorul este și autorul unei alte fapte comise în ziua de 10.06.2017, în dauna persoanei vătămate, B. Mariana, din Craiova, județul Dolj.
În urma administrării și analizării probatoriului împreună cu unitatea de parchet, s-a dispus continuarea cercetărilor față de Asan Ion pentru săvârșirea a două infracțiuni de tâlhărie, cel în cauză fiind reținut pe o perioada de 24 ore, urmând ca în data de 23.06.2017 acesta să fie prezentat Judecătoriei Craiova cu propunere de arestare preventivă.
Prejudiciul cauzat de autor în cele două fapte, a fost recuperat în totalitate de către polițiștii craioveni.
Minorul a fost încarcerat în arestul IPJ Dolj.

Populare

Recomandări

Sindicatele din învățământ nu acceptă un acord, chiar dacă e semnat de președintele Iohannis

Federația Sindicatelor Libere din Învățământ (condusă de Simion Hăncescu)...

FOTO/ Proteste la Penitenciarele din Craiova. Polițiștii au refuzat să intre la programul de lucru

Polițiștii de penitenciare au refuzat, în această dimineață, să...

Femeie ucisă într-un imobil din Slatina

O femeie de 28 de ani din Slatina a...