sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident la Tîlvești. Victimele i-au dat o conotație electorală

Un accident rutier s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 1:30, pe raza localității Tîlvești, care aparține comunei Drăguțești, acolo unde au avut loc alegeri locale parțiale pentru fotoliul de primar, scrie gorjeanul.ro. Trei persoane, membre ALDE, au ajuns la spital cu leziuni ușoare.

Echipajul de la Rutieră și trei ambulanțe au ajuns la fața locului, unde s-a constatat că evenimentul a fost unul ușor. Două mașini au fost implicate în acest accident, care a avut loc, conform reprezentanților poliției județene, pe fondul nerespectării legislației rutiere. Șoferul unui autoturism Opel a vrut să intre în depășire pe linia continuă, în timp ce mașina din fața făcea la stânga. Șoferul vinovat, un tânăr de 27 de ani din localitate, a fugit de la locul accidentului, iar la ora închiderii ediției nu a fost găsit de polițiști, deși a fost identificat. Mai mult, anchetatorii sunt de părere că șoferul nu ar avea carnet de conducere.

Oamenii legii au spus că, deși persoanele prezente la locul accidentului au încercat să îi dea acestuia o conotație electorală, incidentul nu a avut legătură cu scurtinul de duminică din comună.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cele trei persoane din prima mașină au fost transportate la spital, cu leziuni ușoare. Este vorba despre Cristian Țein – consilier local ALDE în Drăguțești, Alexandru Popescu – consilier local ALDE în Drăguțești și Mihai Situaru-reprezentantul ALDE în Circumscripția Electorală Drăguțești.

Politica