vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Jandarmii continuă activitățile în cadrul programului ,,Școala Altfel”

Și anul acesta, jandarmii au răspuns invitației adresate de instituțiile de învățământ de a participa la activitățile organizate în cadrul programului ,,Școala Altfel”.

Marți, 23 mai, a.c., specialiști din cadrul Compartimentului Prevenirea și Combaterea Faptelor Antisociale alături de luptători din cadrul Detașamentului Mobil s-au aflat în mijlocul elevilor și cadrelor didactice de la Liceul Tehnologic ,,Tudor Vladimirescu Șimian.

Jandarmii au explicat pe înțelesul elevilor, gama de misiuni pe care le desfășoară în spațiul public, au exemplificat situații conflictuale și modul în care pot preveni si combate actele de violență întâlnite în incinta școlii sau pe stradă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Elevii au fost încântați că au avut posibilitatea să probeze câteva articole din echipamentul pe care jandarmii îl folosesc în misiunile specifice, arătându-se totodată interesați de a urma o carieră în domeniul militar.

Activitățile jandarmilor continuă să se desfășoare și în alte instituții de invățământ preuniversitar, în baza parteneriatelor educaționale încheiate.

poya-2

Politica