Conecteaza-te cu noi

Eveniment

Trei vasluieni, spargeri de milioane în Vâlcea

Publicat

pe

Trei bărbați din județul Vaslui sunt acuzați de comiterea mai multor furturi în județul Vâlcea. Aceștia au sustras bani, bijuterii din aur, dar și ceasuri. Prejudiciul cauzat într-o singură seară: 200.000 lei.

Poliţişti de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, în colaborare cu poliţiştii vasluieni, au efectuat trei percheziţii domiciliare pe raza comunei Drânceni, judeţul Vaslui, la persoane bănuite de mai multe furturi din locuinţe, săvârşite pe raza judeţului Vâlcea.

Din investigaţiile efectuate a reieşit faptul că, în seara zilei de 22 aprilie a.c., trei bărbaţi din Drânceni, judeţul Vaslui, cu vârste cuprinse între 25 şi 40 de ani, au pătruns prin efracţie într-o locuinţă din comuna Bujoreni, de unde ar fi sustras 5.800 de euro, 150 de lire sterline, 2.300 de lei, bijuterii din aur cu greutatea de aproximativ 700 de grame şi 5 ceasuri în valoare de peste 600 de euro, cauzând un prejudiciu de aproximativ 200.000 de lei.

În urma percheziţiilor efectuate au fost identificate şi ridicate mai multe bunuri, înscrisuri, bijuterii şi sume de bani, ce fac obiectul dosarului penal.

Au fost puse în executare 3 mandate de aducere emise pe numele persoanelor bănuite de comiterea infracţiunilor, aceştia fiind conduşi la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea pentru audieri şi dispunerea de măsuri legale”, anunța IPJ Vâlcea.

Cercetările sunt continuate în acest caz sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, pentru furt calificat.