vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

SCM Craiova luptă pentru Final Four-ul Cupei României

Handbalistele pregătite de Bogdan Burcea sunt motivate să acceadă în primele patru echipe din Cupa României pentru a obține și o calificare într-o Cupă Europeană. Craiovencele vor întâlni astăzi, de la ora 17.00, în Sala Polivalentă din Bănie, HC Dunărea Brăila în sferturile de finală ale competiției eliminatorii. Brăilencele reprezintă un adversar puternic, au încheiat campionatul pe locul secund, înaintea formației oltene, și au un lot valoros.

SCM Craiova a reușit însă să se impună în partida directă cu gruparea dunăreană din returul acestui sezon, disputată la Craiova, cu scorul de 28-17, în timp ce în jocul din tur scorul a fost egal, 24-24. Din acest punct de vedere, echipa craioveană deține un avantaj moral, dar orice meci este puțin asemănător cu altul, iar acum miza este diferită.

“Vom susţine unul dintre cele mai importante meciuri din acest sezon. Ne dorim foarte mult să ajungem în Final Four-ul Cupei României şi, implicit, calificarea în cupele europene. Fiind şi un meci pe teren propriu, ne vom baza şi pe aportul fanilor. Le-am învins categoric în campionat, niciun meci nu seamănă cu altul, dar vom face tot posibilul să ne impunem și de data aceasta”, a declarat Daniela Băbeanu, jucătoarea lui SCM Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

“Ne aşteaptă o partidă foarte grea, însă ne dorim să câştigăm, iar lumea să vină la sală în număr mare, să ne încurajeze, şi să obţinem împreună o victorie”, a spus și Ana Maria Apipie.

Trebuie să punem în aplicare ce am exersat

Prezent la conferința de presă premergătoare partidei cu HC Dunărea Brăila, antrenorul secund al SCM Craiova, Grigore Albici, a declarat că echipa este pregătită de acest joc și mai rămâne doar ca fetele să aplice ceea ce s-a repetat la antrenamente.

“Întâlnim echipa care a terminat campionatul pe locul doi şi are în componenţă jucătoare valoroase, de lot naţional. Fetele s-au antrenat foarte bine, ştim ce avem de făcut, va trebui să punem în aplicare ce am exersat. Aşteptăm ca spectatorii să vină în număr cât mai mare, să ne susţină pentru a obţine calificarea în Final Four-ul Cupei României.”, a afirmat Albici.

Politica