miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Candidatura lui Mihail Genoiu la Primăria Craiova, validată de PSD

Candidatura lui Mihail Genoiu la funcția de primar al municipiului Craiova, din partea PSD, a fost validată, miercuri, de Comitetul Executiv Național al partidului.

genoiu-1Anunțul a fost făcut de președintele PSD Dolj, Claudiu Manda, la Conferința Extraordinară a organizației județene a partidului.
“Și eu și Olguța am garantat acolo pentru tine, am garantat că ești cea mai potrivită persoană să ducă la îndeplinire așteptările craiovenilor, că știi administrație, că ai lucrat la oferta electorală și la îndeplinirea programului de când ești viceprimar, dinainte de alegerile trecute, și spun că ai obligația ca, împreună cu consilierii locali PSD, să duci la bun sfârșit în următorii trei ani de zile, ce ai asumat acum un an de zile, alături de Olguța Vasilescu, pentru craioveni. Sunt sigur că poți să faci lucrul acesta. Nu este o misiune ușoară, pentru că Olguța Vasilescu în mandatul cât a fost primar a ridicat ștacheta foarte sus și va trebui să te ridici la nivelul pe care l-ai făcut împreună cu Olguța Vasilescu. Dar îți mai spun că în mine, în Olguța Vasilescu, în Liviu Dragnea, în PSD Dolj, în PSD Craiova, în PSD național ai un sprijin atât timp cât vrei să faci ceva pentru Craiova și pentru craioveni”, i-a transmis Manda lui Mihail Genoiu.

Fostul primar al Craiovei, Olguța Vasilescu a afirmat: “Intrăm într-o nouă campanie electorală și am garantat pentru Mihail Genoiu, care, în ultimii ani, a fost foarte apropiat de mine în Primăria Craiova și m-a ajutat să duc la bun sfârșit proiectele pe care le-am început, iar cele pe care încă nu le-am finalizat îi revine lui sarcina să le continue. I-am spus, în momentul în care a acceptat această candidatură, că primii care îl vor sancționa dacă nu va duce la bun sfârșit aceste proiecte vom fi noi, pesediștii, pentru că noi am mers în campania electorală și am promis ceva oamenilor. Și i-am învățat pe oameni că noi atunci când promitem ceva se și întâmplă”.
Mihail Genoiu consideră că va avea o misiune grea.
“Vă mulțumesc tuturor pentru încrederea acordată de a mă desemna candidatul Partidului Social Democrat la alegerile locale din această vară la funcția de primar al municipiului Craiova. Acest lucru mă onorează și mă obligă în același timp să mă ridic la nivelul exigențelor și așteptărilor dumneavoastră, cu atât mai mult cu cât candidatura mea vine în continuarea unui mandat de excepție al doamnei primar Olguța Vasilescu. Ceea ce s-a întâmplat și realizat în mandatul doamnei primar nu s-a realizat în ceilalți toți 22 ani de după Revoluție”, a afirmat el.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica