joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Biciclist accidentat mortal la „Ciupercă”

Un biciclist și-a pierdut viațabmw-accident, în această seară, după ce a fost accidentat de un șofer. Accidentul a avut loc în zona „Ciupercă” din Craiova. În acest moment, un echipaj de Salvare și Poliția se află la fața locului. Potrivit primelor informații oferite de Poliție, șoferul este un tânăr de 26 ani din Dobrești. Victima nu a fost încă identificată.

UPDATE
Potrivit poliţiştilor, victima a fost accidentată în timp ce traversa strada pe marcajul pietonal.

„Vineri, în jurul orei 20.15, M. TUDOREL, de 26 ani, din comuna Dobreşti, jud. Dolj, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în Bulgaria, pe bulevardul 1 Mai din Craiova, către sensul giratoriu amplasat la intersecţia cu bld. Știrbei Vodă, zona ,,Ciupercă”, la trecerea pentru pietoni amenajată de la intersecţia cu strada Dealul Spiri, nu a acordat prioritate de trecere şi l-a accidentat mortal pe F. Marian, de 46 de ani, din Craiova, care a traversa strada în mod regulamentar, pe marcajul pietonal, victima având asupra sa o bicicletă. În urma accidentului a rezultat decesul bărbatului de 46 de ani”, potrivit IPJ Dolj.
Tânărul, de 26 ani, este cercetat acum pentru ucidere din culpă, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă o soluţie legală prin unitatea de Parchet.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica