vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiova: Neatenția face victime, trei accidente rutiere în ultimele două zile

Trei accidente rutiere au avut loc în Craiova, în ultimele două zile, în urma cărora mai multe persoane au fost rănite uşor.
În data de 24.03.2017, ora 22.00, T.ION, 70 de ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism pe strada Tufănele din Craiova, ajuns la intersecţia cu strada Calea Severinului, nu a respectat semnificaţia indicatorului „Cedează trecerea” şi a intrat în coliziune cu autoturismul condus de B.CĂTĂLIN, 22 ani, din comuna Mârşani, Dolj.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a trei persoane, respectiv cei doi șoferi și o craioveancă de 66 de ani, pasageră în primul autoturism.
Echipa de polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova ajunsă la fața locului a demarat cercetările, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.
 
Tot în aceeaşi noapte, în jurul orei 01:00, P.DENISS, 48 de ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism, înmatriculat în Italia, pe strada Caracal din Craiova, la intersecţia cu strada Henri Coandă, pe fondul neadaptării vitezei în intersecţie cu sens giratoriu, a lovit amenajarea sensului giratoriu, apoi un panou publicitar şi alte două autoturisme parcate.
După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul accidentului, însă acesta a fost depistat la scurt timp de polițiștii rutieri ajunși la fața locului.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a trei persoane, toţi pasageri în autoturismul condus de craiovenul de 48 de ani, respectiv: V.LEONTIN, 50 de ani, V.DANIELA, 48 de ani și I.VERONICA, 51 de ani, toți din municipiul Craiova.
Polițiștii au întocmit în cauză dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de cercetare.

Sâmbătă, 25.03.2017, în jurul orei 18.00, S.OVIDIU, 30 de ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism, pe strada Toporași, ajuns la intersecția cu strada Tufănele, nu a respectat semnificația indicatorului ”Oprire” și a intrat în coliziune cu autoturismul condus de  M.ALIN, 30 ani, din Craiova, care circula pe drumul prioritar.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a șoferului nevinovat și a MIHAELEI M.,  27 de ani, din Craiova, pasager pe locul din dreapta față în cel de-al doilea autoturism.
Polițiștii rutieri au întocmit dosar penal și continu cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Politica