joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

SCM Craiova, depășită la limită de CSM Roman

Echipa feminină de handbal a clubului craiovean a cunoscut cea de-a doua înfrângere din acest retur de campionat, după cea cu CSM București. SCM Craiova a fost învinsă la limită în deplasarea de joi, de la CSM Roman. Gazdele s-au impus la un singur gol diferență, scor 25-24, avantaj pe care l-au avut și la finalul primei reprize, care s-a încheiat cu 14-13. Meciul a fost unul strâns, cel mai mare ecart pe care l-a avut Romanul în timpul partidei a fost de trei goluri.

Craiovencele s-au aflat de puține ori în avantaj pe tabelă, și atunci când au făcut-o, au pierdut repede distanța față de gazde. În ultimele secunde ale meciului, formația craioveană a reușit să înscrie pentru a restabili egalitatea, dar acțiunea de atac a fetelor lui Burcea a fost oprită în prealabil de arbitrii pentru un fault la o jucătoare de la SCM, iar apoi s-a fluierat finalul partidei.

Pentru echipa olteană au marcat jucătoarele: Zamfir (11), Landre (3), Băbeanu (4), Șelaru (1), Nikolic (2), Ianăși (1), Apipie (2).  În următoarea etapă, SCM Craiova va întâlni, duminică, de la ora 16.00, pe teren propriu, ocupanta locului secund, HC Dunărea Brăila.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

Politica