vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bucureștean prins cu aroape 600.000 de țigări de polițiștii craioveni

Bucureșteanul în vârstă de 36 de ani cercetat de polițiștii craioveni pentru comiterea infracțiunii de contrabandă, în autoutilitara căruia, în noaptea de 12/13.03.2017 au fost descoperite descoperite aproximativ 600.000 țigarete netimbrate, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

În urma analizării dosarului cu procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova care supraveghează activitatea de urmărire penală, s-a dispus începerea urmăririi penale cu privire la săvârșirea infracțiunii de contrabandă, iar P. MARIUS a fost reținut pentru 24 de ore.

Întreaga cantitate de 29.987 pachete țigări fără a avea aplicat timbru fiscal, precum  și autoutilitara, au fost predate reprezentanților Direcției Regionale Vamale Craiova, urmând ca ulterior să fie comunicat și prejudiciul cauzat.               
Ulterior, instanța de judecată și-a însușit propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova și a emis pe numele persoanei în cauză mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.
Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J. Dolj.

Politica