joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Poliţist din Mehedinţi, cercetat de superiori pentru că a participat la un protest faţă de adoptarea OUG 13

Un poliţist din Mehedinţi este cercetat disciplinar de superiori pentru că a participat la un miting de protest faţă de adoptarea OUG 13 de către Guvernul Grindeanu.

Poliţistul, Raul Ghenciu, angajat în cadrul Biroului de Ordine Publică de la Poliţia Municipiului Drobeta Turnu Severin, a declarat că atunci când a luat parte la protest se afla în timpul liber şi nu înţelege de ce trebuie să fie cercetat.

Am participat, pe data de 1 februarie, la o întrunire care nu avea sub nicio formă caracter politic, ci a fost vorba de o acţiune a cetăţenilor faţă de aprobarea OUG 13. La şapte zile după aceea s-a dispus cercetarea mea. Pare-se că abuzul are loc şi împotriva mea. E dreptul meu să particip în timpul liber la mitinguri, nu a fost miting politic”,  a spus Ghenciu, agent de poliţie în cadrul Biroului Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Drobeta Turnu Severin.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Mehedinţi afirmă că au primit o sesizare cu privire la participarea poliţistului la protest şi din acest motiv s-a dispus cercetarea lui.

Inspectoratul a fost sesizat cu privire la aceste aspecte şi s-a dispus efectuarea de verificări, în vederea stabilirii existenţei sau inexistenţei încălcării vreunei norme interne de către persoana respectivă”,  a declarat, pentru Jurnalul Olteniei, Mădălina Viziru, purtător de cuvânt al IPJ Mehedinţi.

Politica