vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Severin: A furat portofelul și a ,,găsit” 900 de lei în el

Hoții din Severin nu au mamă, nu au tată. Zilele trecute unul dintre aceștia i-a sustras din buzunar unui bătrân portofelul în care avea suma de 900 de lei. La data de 26.12.2016, Poliţia Municipiului Drobeta Turnu Severin, a fost sesizată de către un bărbat în vârstă de 70 ani, din municipiu, cu privire la faptul că în timp ce se afla pe bulevardul Revoluţiei, persoane necunoscute i-au sustras portofelul în care se aflau documente şi suma de 900 lei.
Având în vedere cele sesizate, la data de 10.02.2017, în urma activităților efectuate de către poliţiştii Biroului de Investigații Criminale, a fost identificat un bărbat în vârstă de 42 ani din aceeaşi localitate, bănuit de comiterea furtului.
Pe numele persoanei în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Șofer penal

La data de 10.02.2017, ora 16:00, Poliţiştii Poliției orașului Strehaia, au depistat un bărbat în vârstă de 43 de ani, din municipiul Hunedoara, județul Hunedoara, în timp ce conducea pe str. Republicii din orașul Strehaia, judeţul Mehedinți, un autoturism cu număr de înmatriculare provizoriu, având termenul de valabilitate al autorizației de circulație provizorie expirat din data de 9.02.2017.
Pe numele acestuia, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Hoață de telefoane

La data de 10.02.2017, poliţiştii Postului de Poliţie Căzăneşti, au fost sesizaţi de către o tânără, în vârstă de 19 ani, din comuna Ilovăţ, cu privire la faptul că în cursul aceleiaşi zile, din incinta locuinţei sale, i-a fost sustras telefonul mobil în valoare de aproximativ 600 lei.
La scurt timp, în urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au identificat o persoană de sex feminin, în vârstă de 41 ani, din comuna Şişeşti, bănuită de comiterea furtului.
Telefonul mobil a fost restituit părţii vătămate, iar pe numele persoanei în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt.

Beat la volan, dosar penal

La data de 11.02.2017, poliţiştii din cadrul Posturilor de Poliție Braniștea și Vânători, au depistat un bărbat în vârstă de 35 ani, din comuna Vânători, în timp ce conducea pe o uliță în localitate, o autotutilitară, care în urma testării acestuia cu aparatul etilotest a fost indicată o concentraţie alcoolică de 0.79 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Politica