vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Doljean arestat preventiv

Polițiștii au introdus în arestul inspectoratului, pentru o perioadă de 30 de zile, un bărbat din localitatea Seaca de Pădure, Dolj cercetat pentru comiterea a opt fapte penale, procurorii reținând în sarcina acestuia și o faptă de ultraj, faptele fiind cominse în perioada august 2016 – februarie 2017.

Prin extinderea cercetărilor efectuate de polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Breasta în mai multe cauze privind săvârșirea unor infracțiuni de lovire și alte violențe, dar și distrugere, a fost începută urmărirea penală împotriva a patru persoane din localitatea Seaca de Pădure, Dolj: S.Ionel, 36 de ani, S.Cristinel, 25 de ani, S. Adrian, 28 de ani, S. Constantin, 33 de ani.

Polițiștii efectuau cercetări ca urmare a plângerilor depuse de doi localnici pentru comiterea infracțiunilor de lovire și alte violențe, fiind victime ale celor patru frați, în perioada august 2016 – februarie 2017.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Având în vedere gravitatea faptelor cât și perseverența în comiterea acestora de catre persoanele suspecte, polițiștii Sectiei 2 Politie Rurală Breasta au efectuat activități de urmărire penală în cele două dosare, activități care au dus la continuarea urmăririi penale fata de: S.Ionel, pentru doua infractiuni de lovire sau alte violente, doua infractiuni de distrugere, doua infractiuni de amenintare și o infractiune de violare de domiciliu, S.Cristinel, pentru doua infracțiuni de lovire sau alte violente, S.Adrian, pentru o infractiune de lovire sau alte violente și o infracțiune de distrugere, S.Constantin pentru o infractiune de distrugere.

Mai exact, aceștia au agresat două persoane din aceeași localitate și le-au distrus mai multe elemente de caroserie ale autovehiculelor.

De asemenea, în data de 03.02.2017, în urma analizarii materialului probator din aceste dosare penale de catre un  procuror din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Craiova, acesta s-a sesizat din oficiu si cu privire la savarsirea, de catre S.Ionel, 36 de ani, a infractiunii de ultraj, sub forma amenintarii, comisa în data de 01.02.2017 asupra unui agent principal din cadrul Postului de politie Seaca de Padure în timp ce acesta efectua, împreună cu ceilalți colegi, activități de cercetare penală.

Politica