Conecteaza-te cu noi

Actualitate

RTS revine în casele dumneavoastră

Publicat

pe

 

Postul de televiziune Radioteleviziunea Severin (RTS) va fi, în curând, din nou, disponibil atât pentru telespectatorii din judeţul Mehedinţi, cât şi pentru cei din Dolj. SC Inter Regional Media a obţinut licenţa audiovizuală pentru Radioteleviziunea Severin.

“Cel mai cunoscut şi mai îndrăgit brand din judeţul Mehedinţi revine, curând, pe ecranele dumneavostră, nu doar în Mehedinţi, ci şi în Dolj. Astfel, Inter Regional Media a obţinut licenţa audiovizuală astăzi (n.r. miercuri, 1 februarie 2017) (…) Ceea ce promitem telespectatorilor este un conţinut de calitate, sperăm noi, cu mult peste ceea ce oferă televiziunile locale în momentul de faţă. Spre exemplu, vom oferi telespectatorilor transmisiuni în direct din studioul din Drobeta Turnu Severin, dar şi din Craiova. Ne vom prezenta în faţa dumneavoastră cu o echipă de profesionişti pentru care calitatea, integritatea şi echilibrul sunt repere importante”, a declarat Cristian Constantinescu, director general Inter Regional Media.

Canalul de televiziune RTS va face parte din grupul media al Inter Regional Media SRL, editor al cotidianului regional „Jurnalul Olteniei”, cotidian care într-un timp scurt, prin calitate, rigurozitate şi perseverenţa conducerii şi a echipei redacţionale a reuşit să se impună pe piaţa din Oltenia ca ziar independent. Aceeaşi rigurozitate şi perseverenţă, dar mai ales independenţa editorială va fi impusă şi conţinutului editorial din cadrul canalului de televiziune RTS.

© 2022. Toate drepturile rezervate.