sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Municipalul severinean, degajat de zăpadă

2Vineri debutează cel mai rapid start după pauza de iarnă din fotbalului românesc. Pandurii-Iași este duelul care deschide etapa a XXII-a din Liga I, însă pe mai multe arene din țară zăpada dă mari bătăi de cap organizatorilor. La Drobeta-Turnu Severin, operaţiunea de deszăpezire e în toi.

Marți dimineață, zeci de persoane înarmate” cu lopeţi și mături s-au luptat să cureţe terenul, tribunele şi căile de acces. Împărţiţi pe echipe, unii transportau zăpada la marginea terenului cu ajutorul unor bucăţi mari de celofan, iar alţii măturau scaunele şi căile de acces din sectoarele superioare. Zăpada are un strat de circa 10 centimetri peste covorul de iarbă, dar organizatorii fac eforturi pentru ca gazonul să fie în cele mai bune condiții.

Avem o echipă de aprozimativ 70 de persoane care lucrează intens la deszăpezirea gazonului și a tribunelor1 pentru ca vineri, la ora meciului, dintre Pandurii și Iași, să se fie condiții optime pentru jucători și spectatori. Stratul de zăpadă este destul de mare și e multă gheață. În ultimii ani nu a nins așa de mult, ca iarna aceasta, iar condițiile meteo nu au ținut cu noi pentru deszăpezirea efectivă a gazonului. A fost și ger, lucru care a îngreunat și mai mult operațiunea. Miercuri (azi – n.r.) suplimentăm cu încă o echipă numărul celor care degajează zăpada. Cu sprijinul autorităților locale, respectiv a domnului primar Screciu și a domnului viceprimar Folescu, oferim garanția că în ziua meciului nu vor fi probleme”, a declarat Tania Dîrvăreanu, administrator Stadionul Municipal Drobeta-Turnu Severin.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Partida Pandurii Târgu-Jiu – CSM Poli Iași, din etapa a XXII-a, se va disputa vineri, de la ora 17.30.

Nicu Lungu

Politica