joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

“Echipa suporterilor” vine la Orşova

Deşi nu şi-a reluat pregătirile, Dierna Orşova a fost solicitată, pentru un amical, de divizionara secundă ASU Poli Timişoara

Reactivată vara trecută, după aproape un deceniu, Dierna Orşova va disputa, duminică, de la ora 11, pe propriul teren, un amical cu echipa suporterilor din Timişoara. Dacă ASU Poli se află în cantonament la Băile Herculane, ocupanta locului 5 din Liga a IV-a Mehedinţi încă nu s-a reunit. “Au trecut foarte mulţi ani de când o divizionară secundă n-a mai venit să joace la Orşova, fie şi pentru un amical. Sper ca la partida de duminică să fie cât mai mulţi spectatori în tribună. Pentru noi, o echipă de Liga a IV-a, înfiinţată de doar 6 luni, e un meci special”, a declarat preşedintele-jucător al Diernei, Dorian Cunicel, pentru Jurnalul Olteniei. Special va fi amicalul de duminică şi pentru mijlocaşul Politehnicii, Ionuţ Vucea, originar chiar din Orşova. “Mă bucur că revin pe stadionul unde am făcut primii ani de juniorat. Cred că am vreo 10 ani de când n-am mai jucat aici. E un meci special şi pentru că fostul meu antrenor de la juniori, Alex Mladin, îmi va fi acum adversar pe teren”, a precizat mijlocaşul de 26 de ani, Ionuţ Vucea.

Pentru ocupanta locului 15 din Liga a II-a va juca şi fostul component de la CSU Craiova, Răzvan Gorovei, sosit în probe de la Știinţa Miroslava (C1).

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

Politica