vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Liga a 3-a, seria a 3-a/ Remiză cu goluri la Podari

Trupa lui Victor Naicu a terminat la egalitate cu liderul Ligii a 4-a Dolj, Viitorul Cârcea

Gruparea de Liga a 3-a ACS Podari a terminat la egalitate, scor 2-2(1-0), în fața grupării din prima ligă doljeană Viitorul Cârcea. Podărenii au deschis scorul prin Adrian Cârstea care a transformat un penalti obținut tot de el. După pauză odată cu modificările survenite în cele două echipe, gruparea din Cârcea a realizat egalitate prin Dragu, iar gazdele au preluat din nou conducerea prin reușita lui George Neacșu. Scorul final a fost stabilit de Alămiță care a reluat din fața porții balonul repins de Daniel Popescu. La ACS Podari au jucat: Mecea-Orban, Dragomir, L. Avram, Bozgan – Fieraru, D. Stancu, Cl. Ștefan, Raicea-Cârstea, Geanimu. Au intrat după pauză: Dogiou, D. Popescu Velica, Dumangiu și G. Neacșu. Nu au putut fi folosiți acuzând unele probleme medicale Căle, Preda și Marius Avram. Oaspeții antrenați de Ionuț Țiclea i-au avut în teren pe: Ad. Țiclea-Nuță, Trancă, Mirea, Șt. Stuparu-I. Dicu, Balaban, Dumitrașcu, D. Ignat-C. Sârmon, Buciuman. Au mai evoluat Simion, Dragu,Vozaru, Alămiță, Pitulice, Poenaru și V. Dicu,
Gruparea din Podari mai jucase și sâmbătă un meci în compania echipei Știința 2016 Craiova (Liga a 5-a, seria a 5-a) de care a dispus cu 4-1. Golurile podărenilor au fost marcate de Avram, Căle, Geanimu și Fieraru, iar replica oaspeților a venit prin Deleianu. În acest joc formula de start folosită de Victor Naicu a fost următoarea: Mecea – Orban, Dragomir, Avram, Bozgan – Ad. Cârstea, D. Stancu – Geanimu, Preda, Căle – Cl. Ștefan. În repriza a doua au mai intrat: D. Popescu, Dogioiu – Raicea, Velica, Fieraru, Dumangiu, Sârmon. De partea cealaltă reprezentanta ligii a 5-a a folosit” 11” -le: Pretorian – Ionescu, Enache, Oane, R. Bucur – Rădulescu, Nedelea, Pațachia, Manea – Firan, Deleianu. Au mai evoluat: Diaconu, Chivu și Damian. Sâmbătă de la ora 14, la Șirineasa , trupa lui Victor Naicu va întâlni echipa din Liga a 3-a, seria a 3-a ACS Șirineasa. Seria amicalelor pentru podăreni va continua în Serbia, la Kladovo unde vor juca pe 6 februarie cu Hajduk Veljko Negotin și pe 10 cu Djerdap Kladovo, apoi la revenirea în țară au programate două teste: pe 18 februarie, la Roșiori, cu gruparea locală Sporting, iar pe 24 va întâlni echipa a doua a CSU.

CSU II a intrat în cantonament

Policlinica Buna Vestire Craiova

”Satelitul” echipei lui Gigi Mulțescu a intrat, luni, în cantonament. Craiovenii se vor pregăti pe plan local până pe 4 februarie în cantonament pe plan local. Amicalele pentru echipa lui Cornel Papură vor începe pe 4 februarie cu un test împotriva grupării Viitorul Cârcea, care se va juca pe terenul de la Aripile. Patru zile mai târziu tot în această locație CSU II se va duela cu ocupanta locului 3 în Liga a 4-a Vâlcea, Flacăra Horezu. Celelalte 3 meciuri se vor disputa împotriva echipelor: Voința Saele (locul 1 în Liga a 4-a Teleorman, 11 februarie, la aeroport), SCM Pitești (locul 1 în Liga a 3-a, seria a 3-a, 18 februarie, la Bradu) și ACS Podari (24 februarie, la aeroport).

Politica