vineri, februarie 23, 2024

Ultima ora

Sport

15 arme de foc şi peste o mie de cartuşe au fost găsite în casa criminalului din Palilula

Cincisprezece arme şi peste o mie de cartuşe au găsit anchetatorii în casa tânărului din Palilula care a ucis doi oameni, a rănit alţi doi, iar apoi și-a luat viața.

Acesta improvizase la subsolul casei un atelier de modicat arme.

“Acesta avea improvizat un atelier în care au fost găsite arme modificate, dar şi nemodificate şi echipamente de turnat gloanţe şi casetat cartuşe. Deocamdată facem verificări cu privire la acest atelier”, a declarat procurorul de caz.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În conflictul din 2 decembrie, Dragoş Furtună a folosit patru arme.

“S-a stabilit că pe fondul unui conflict spontan, generat, se pare, de o dispută verbală între aceste persoane, între patru cetăţeni şi respectivul agresor, acesta, consecutiv primului conflict verbal a avut o întâlnire cu cei patru, în urma căruia a folosit patru arme letale. Deocamdată noi nu ştim care au fost folosite, dar cel puţin două dintre aceste pistoale au fost folosite în uciderea celor două victime. Agresorul s-a sinucis cu una dintre aceste arme”, a spus Cristian Ciolacu, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

De pe drumul unde a avut loc incidental, anchetatorii au ridicate trei arme de foc, iar o a patra armă a fost predată de un martor organelor de poliţie. Una dintre victime a fost împuşcată de şapte ori, au mai precizat anchetatorii.

Doi oameni, tată şi fiu, au murit, iar alţi doi au ajuns la spital după ce au fost împuşcaţi de un tânăr de 28 ani, din Timişoara, care s-a sinucis după incident. Incidentul a avut loc vineri seara în localitatea doljeană Palilula.

Vineri, bărbatul care era depresiv şi a intrat în conflict cu vecini ai tinerei, pe care i-a împuşcat. Doi oameni au murit, iar alţi doi au fost răniţi şi transportaţi la spital.

După ce i-a împuşcat pe vecinii fetei, tânărul s-a sinucis.

Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj

Politica