vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

9 arme, găsite de anchetatori în Palilula, în casa în care locuia timișoreanul care a ucis doi oameni și a rănit alți doi

După ce vineri noaptea au găsit patru pistoale modificate, din neletale în letale, sâmbătă, oamenii legii au făcut noi percheziţii în casa din Palilula în care locuia, alături de concubină, tânărul care a ucis doi bărbaţi, tată şi fiu, şi a rănit alţi doi, după care s-a sinucis. Anchetatorii au găsit alte patru pistoale neletale şi o armă cu aer comprimar.

Mai multe persoane au fost audiate în acest caz în care procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj fac cercetări pentru omor şi uz de armă fără drept.

Procurorii aşteaptă şi rezultatele necropsiei victimelor pentru a se stabili câte arme a folosit criminalul. Asta pentru că unii dintre martori au declarat că tânărul din Timişoara a tras în victimele sale cu cel puţin două pistoale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Reamintim că doi oameni, tată şi fiu, au murit, iar alţi doi au ajuns la spital după ce au fost împuşcaţi de un tânăr de 28 de ani, din Timişoara, care s-a sinucis după incident. Tragedia s-a petrecut, vineri seara, în localitatea Palilula, judeţul Dolj.

Incidentul a pornit de la o maşină pe care agresorul, Dragoş Furtună, a parcat-o în drum. Prima sa victimă, Ion Trandafir, i-a spus să o mute pentru că nu avea loc să circule cu un tractor. În conflict a intervenit şi fiul său, dar şi alţi vecini, iar lucrurile au degenerat.

În acel moment, susţin surse judiciare apropiate anchetei, agresorul a intrat în casă, a luat una sau mai multe arme şi a început să tragă în vecini.

Ion Trandafir a fost primul pe care Dragoş Furtună l-a împuşcat, acesta decedând pe loc. Apoi l-a împuşcat pe fiul acestuia care a decedat ulterior. Agresorul a mai rănit doi vecini, pe unul împuşcându-l în antebraţ, pe celălalt în obraz, iar apoi s-a sinucis.

Sursele judiciare menţionate anterior au precizat că atât Dragoş Furtună cât şi concubina sa se aflau sub tratament pentru depresie, cei doi fiind plecaţi anterior în Germania pentru a se trata.

Ştiu că a fost plecat împreună cu concubina sa în Germania. Acum o lună bunica fetei a venit la primărie să le facă acte pe casă. El nu prea avea contact cu vecinii. Acum a avut o altercaţie cu cei doi pe care i-a omorât şi apoi a ieşit pe drum şi a tras după lume”, a spus primarul comunei Bucovăţ, Marius Cristian Tuţă.

Oamenii legii urmează să stabilească şi de unde a procurat armele tânărul din Timişoara, pentru că acesta nu deţinea permis de port-armă. Mai mult, în urmă cu un an, acesta ar fi publicat pe internet un anunţ referitor la vânzarea unui pistol.

Politica