Spania caută căpşunari

EURES România organizează selecţii pentru recrutarea a 800 de lucrători în domeniul agricol, mai exact la cules de căpşuni, anunţă Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Vâlcea, într-un comunicat de presă.

Recrutările vor avea loc în perioada 13-16 decembrie, Râmnicu Vâlcea, dar şi în Vaslui, Slobozia se vor desfăşura ca urmare a solicitării transmise de către compania SUREXPORT Compania Agraria SL.

Acţiunea se organizează conform Planului de Activitate Eures România pentru anul 2016, unde sunt prevăzute activităţi de organizare de burse ale locurilor de muncă, la solicitarea partenerilor EURES şi a angajatorilor europeni.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Selecţia pentru recrutarea celor 800 de lucrători în domeniul agricol se va organiza la Râmnicu Vâlcea în zilele de 15-16.12.2016, începând cu ora 12.00, respectiv ora 9.00, în incinta CRFPA Rm.Vâlcea din strada Calea lui Traian, nr.98, de către Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vâlcea”, se arată în comunicatul menţionat.

Durata contractelor de muncă este de aproximativ 3 luni, iar data estimată de începere a contractelor este 15.02.2017. Salariul oferit este de 40,15 euro brut /zi conform Convenţiei colective aplicabile, iar pentru aceasta fiecare angajat va trebui să muncească

6,5 ore pe zi /39 de ore pe săptămână împărţite în 6 zile, ziua 7 este zi de odihnă care poate să nu coincidă cu duminica. Programul de lucru începe la primele ore ale dimineţii. În decursul celor 6,5 ore de lucru pe zi este prevăzută o pauză de o jumătate de oră.

Precizăm că orice alte evenimente de selecţie, pentru domeniul agricol din Spania, la date şi/sau în locaţii diferite faţă de cele comunicate mai sus, nu sunt organizate de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă”, mai arată AJOFM Vâlcea.

 

Populare

Recomandări

Circulația pe Translapina încă nu poate fi deschisă în siguranță

O comisie din cadrul CNAIR a efectuat miercuri, 31...

VIDEO/ A luat foc Trenul Regal 

Locomotiva cu abur a Trenului Regal a luat foc,...

Liderii Uniunii Europene și-au dat întâlnire la Bulboaca, în R. Moldova

Aproape 50 de lideri europeni se reunesc joi, 1...

Matol “zid” la volan, a avariat alte cinci mașini și a refuzat recoltarea de probe biologice

Miercuri seară, 31 mai, polițiștii rutieri din Râmnicu Vâlcea...