Luceafărul a încheiat anul cu o victorie importantă

Debutantă la republicani, ACS Luceafărul Drobeta a învins, în ultima etapă din acest an, ocupanta locului al III-lea din cadrul seriei a X-a a Campionatului Naţional U17, FC Piteşti.

Învinsă în precedentele două jocuri directe, cu 3-1 şi 2-0, echipa antrenată de Daniel Ispas şi-a luat revanşa în faţa piteştenilor, de care a trecut, sâmbătă, pe Municipalul severinean, cu scorul de 3-1 (2-0). Roberto Albuşel (‘17), Călin Pîslea (‘29) (foto) şi Marian Habet (‘70) au marcat pentru Luceafărul, care, prin acest succes, a încheiat anul pe locul al IV-lea, la 10 puncte sub FC Piteşti, dar la 3 peste rivala CSS Drobeta, care a fost surclasată, pe propriul teren, cu 7-1 de CS Mioveni.

Încheiem sezonul de toamnă cu o victorie importantă, în faţa unui adversar puternic. Se pare că băieţii au înţeles, în sfârşit, ce vrem de la ei şi că atunci când calcă iarba unuia dintre cele mai frumoase stadioane din ţară trebuie să se dăruiască exemplar, la fiecare meci. Am obţinut 3 puncte care ne ţin în joc pentru îndeplinirea obiectivului. Am marcat trei goluri spectaculoase şi pot să spun că sunt mândru că băieţii au spart în sfârşit gheaţa cu echipele din Argeş. Privim încrezători către sezonul de primăvară. Vine pauza de iarnă, în care vom muncii din greu”, a precizat managerul clubului

Luceafărul, Alex Sitaru. Echipa sa a jucat în formula: Rotă – Bîcleşanu, Pătraşcu, Mohora, Berceanu – Bosoancă (‘55 Cojocaru), Habet, Moescu, Albuşel (‘41 Tunsoiu) – Pîslea, Răducăniţa.

 

Populare

Recomandări

Vâlcea. Turiști blocați la Cozia. Un copil de 1 an și jumătate între aceștia

Un grup de 4 persoane, printre care un copil...

45 de ani de închisoare, după ce a încercat să recreeze crimele odiosului Jeffrey Dahmer

Criminalii în serie și atrocitățile lor produc nu doar...

Craiova. Trei frați, acuzați de proxenetism cu minore

Trei frați cunoscuți în lumea interlopă din Craiova au...

Făina de greieri, acum și în România

Un magazin online din Baia Mare a pus la...