vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Luceafărul a încheiat anul cu o victorie importantă

Debutantă la republicani, ACS Luceafărul Drobeta a învins, în ultima etapă din acest an, ocupanta locului al III-lea din cadrul seriei a X-a a Campionatului Naţional U17, FC Piteşti.

Învinsă în precedentele două jocuri directe, cu 3-1 şi 2-0, echipa antrenată de Daniel Ispas şi-a luat revanşa în faţa piteştenilor, de care a trecut, sâmbătă, pe Municipalul severinean, cu scorul de 3-1 (2-0). Roberto Albuşel (‘17), Călin Pîslea (‘29) (foto) şi Marian Habet (‘70) au marcat pentru Luceafărul, care, prin acest succes, a încheiat anul pe locul al IV-lea, la 10 puncte sub FC Piteşti, dar la 3 peste rivala CSS Drobeta, care a fost surclasată, pe propriul teren, cu 7-1 de CS Mioveni.

Încheiem sezonul de toamnă cu o victorie importantă, în faţa unui adversar puternic. Se pare că băieţii au înţeles, în sfârşit, ce vrem de la ei şi că atunci când calcă iarba unuia dintre cele mai frumoase stadioane din ţară trebuie să se dăruiască exemplar, la fiecare meci. Am obţinut 3 puncte care ne ţin în joc pentru îndeplinirea obiectivului. Am marcat trei goluri spectaculoase şi pot să spun că sunt mândru că băieţii au spart în sfârşit gheaţa cu echipele din Argeş. Privim încrezători către sezonul de primăvară. Vine pauza de iarnă, în care vom muncii din greu”, a precizat managerul clubului

Policlinica Buna Vestire Craiova

Luceafărul, Alex Sitaru. Echipa sa a jucat în formula: Rotă – Bîcleşanu, Pătraşcu, Mohora, Berceanu – Bosoancă (‘55 Cojocaru), Habet, Moescu, Albuşel (‘41 Tunsoiu) – Pîslea, Răducăniţa.

 

Politica