luni, iulie 22, 2024

Ultima ora

Sport

Slatina. Începe distribuirea tichetelor sociale

Primăria municipiului Slatina anunță demararea acțiunii de distribuire a Tichetelor Sociale începând cu data de 28 noiembrie, operațiune ce se va derula prin intermediul Poștei Române. Astfel, din numărul total de 4.500 cereri depuse inițial în acest sens de către persoanele vizate, respectiv persoane cu handicap grav/accentuat și pensionari cu un venit lunar net de maximum 800 lei, vor primi propriu-zis tichetele sociale menționate un număr de aproape 4.300 persoane.

Acțiunea de distribuire/depunere a cererilor pentru tichetele sociale s-a derulat în perioada 19 septembrie – 31 octombrie, persoanele direct vizate având posibilitatea de a folosi în acest sens fie unul dintre zece puncte amenajate pe raza întregului orașului, fie direct site-ul Primăriei municipiului Slatina www.primariaslatina.ro.

Tichetele sociale, în valoare cumulată de 100 lei/beneficiar, vor putea fi utilizate pentru achiziţionarea de produse alimentare, produse de curățenie și igienă corporală sau a locuinței, produse farmaceutice, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Beneficiarii vor putea valorifica tichetele sociale în cadrul unui număr de 76 de unități comerciale de pe raza municipiului. Lista completă a acestor unități comerciale este atașată prezentului comunicat, dar poate și vizualizată/consultată și pe siteul Primăriei municipiului Slatina – www.primariaslatina.ro, rubrica ”Informații de interes public”.

Politica