Urmărit internațional pentru mai multe infracțiuni săvârșite în Italia

Luni, 21 noiembrie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului de Investigații Criminale şi Postului de Poliţie Podari, în baza datelor și informațiilor deținute, au organizat şi executat o acţiune pe linia punerii în executare a mandatelor  europene de arestare.
Polițiștii l-au depistat și prins, în comuna Podari, pe R.SILVIAN, 26 de ani, din localitate, pe numele căruia autorităţile din Italia au emis mandat european de arestare.
Din informațiile transmise de autoritățile italiene reiese faptul că acesta este suspectat de comiterea, în cursul lunii iulie 2016, în localitatea Riccione – Italia, a trei infracțiuni de tâlhărie prin amenințarea victimelor cu arme de foc şi deposedarea acestora de bunuri ( bani şi telefoane mobile).
Tânărul de 26 de ani a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de apel Craiova care a emis pe numele acestuia ordonanţă de reţinere pentru 24 ore.
Polițiștii l-au încarcerat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Dolj, iar astăzi urmează să fie prezentat magistraților cu propunere de arestare ulterior fiind perfectate documentele în vederea extrădării către autoritățile din Italia.

IPJ Dolj

·       

Populare

Recomandări

Un minor a furat o mașină, apoi a abandonat-o

Un minor de 17 ani, din satul gorjean Pocruia,...

Accident cu ambulanța, în Vâlcea

O femeie, pasager al unei ambulanțe, a ajuns la...

Încă un incident pe calea ferată: Motorul unui tren de călători a luat foc

Pompierii au intervenit, marți seară, pentru stingerea unui incendiu...