miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Două fetiţe, lăsate în grija unei cunoștințe de părinţii plecaţi în Italia, au murit intoxicate cu fum

Două fetiţe din Băilești au murit intoxicate cu fum după ce un incendiu a izbucnit în apartamentul în care locuiau împreună cu o femeie în grija căreia au fost lăsate de părinții plecați la muncă în Italia.

Incendiul s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 4, într-un apartament de la parterul unui bloc din municipiul Băilești. Incendiul ar fi pornit din cauza unei lumânări uitate aprinse, iar flăcările au mistuit haine, un covor și parchetul. Vecinii s-au mobilizat și au stins flăcările, iar femeia care avea grijă de fetițe le-a scos din apartament. Ele au fost transportate la spital, unde, ulterior, au decedat.

Cele două minore au decedat, iar trupurile neînsuflețite au fost transportate la morgă pentru efectuarea necropsiei. Cauza probabilă a decesului este intoxicația cu monoxid de carbon. Se fac cercetări pentru ucidere din culpă”, a precizat Alin Apostol, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Potrivit primelor informații obținute de Poliție, cele două fetițe, una în vârstă de trei ani, celălaltă de un an, se aflau în grija unei cunoștințe, după ce părinții lor au plecat să muncească în Italia. Poliția a sesizat și Direcția de Protecție a Copilului cu privire la acest caz.

Politica