vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un fotbalist a pierdut meciul vieții

Un jucător de fotbal al echipei AS Unirea Gârla Mare, care activează în Liga a V-a Mehedinți, a decedat, miercuri seara, în urma unui accident rutier produs pe raza comunei Gruia.

În vârstă de doar 19 ani, Valentin – Lorin Mladen a pierdut jocul cu viața, după ce autoturismul în care se afla, ca pasager, s-a izbit violent de un copac. La volan se afla chiar coechipierul său de la echipa de fotbal AS Unirea Gârla Mare, Gabriel – Gheorghe Bărăitaru (24 de ani), care nu avea permis de conducere și se afla sub influența băuturilor alcoolice. Șoferul se află internat în spital și e în afara oricărui pericol. Acesta cumpărase mașina în urmă cu 13 zile, iar accidentul s-a produs pe data de 13 octombrie!

De precizat că, sâmbata trecută, Bărăitaru fusese eliminat pentru că a lovit un adversar, în timpul partidei cu AS Ghiciulescu Hinova, încheiată cu scorul de 4-1, motiv pentru care fusese, marți seara, cu o zi înainte de tragicul accident, suspendat pentru 4 jocuri, de Comisia de Disciplină a AJF Mehedinți, pentru gestul său nesportiv din etapa a VII-a a Ligii a V-a Mehedinți.

Policlinica Buna Vestire Craiova

După primele 7 runde, AS Unirea Gârla Mare se află pe locul al VI-lea, din 12 participante.

Echipa din Gârla Mare a solicitat amânarea jocului cu Voința Vrata, care urma să aibă loc duminică.

„În comuna Gruia s-a produs un accident de circulaţie, în care un tânăr a pierdut controlul autoturismului pe care îl conducea, a părăsit partea carosabilă, a rupt un pom aflat pe marginea drumului, apoi gardul unei locuinţe şi s-a oprit în curtea acesteia. În urma accidentului a rezultat decesul unui tânăr de 19 ani şi rănirea şoferului şi a celuilalt pasager aflat pe bancheta din spate. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că tânărul nu podesă permis de conducere”, a declarat Laurențiu Falcan, de la Biroul Poliției Rutiere Mehedinţi

Tânărul aflat la volan a fost testat la Spitalul Judeţean și avea o alcoolemie de 0,64/mie, în aerul expirat. El s-a ales cu dosar penal pentru conducere fără permis, sub influența alcoolului și pentru ucidere din culpă.

 

Politica