sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Hagi selectează şi din Severin

După ce au convins la trialul organizat la Ovidiu, patru severineni vor juca din acest sezon pentru grupele de copii de la Academia Gheorghe Hagi

Descoperiţi de AS Sport Kids Drobeta, Sebastian Stancu, Denis Curea şi David Dincă au semnat cu FC Viitorul Constanţa, club pentru care vor evolua, pentru început, la nivelul juniorilor D.

„Copiii sunt născuţi în anul 2004 şi erau monitorizaţi de mai multă vreme de reprezentanţii Academiei Hagi. După ce au trecut probele, părinţii şi-au dat acordul ca ei să plece.  Bineînţeles, că nu ne-am opus nici noi şi am semnat actele de transfer. Sunt mândru că şcoala noastră de fotbal are copii talentaţi. Am demonstrat că şi de la o echipă mică se poate ajunge la cel mai important club de juniori, din ţară. Sper să-i văd în câţiva ani în Liga I. Vreau ca ei să fie exemplu şi pentru ceilalţi copii rămaşi la Sport Kids. Toţi trebuie să munceasă pentru a-şi urma visul, a spus Cornel Mihart, patronul şcolii de fotbal Sport Kids Drobeta. Academia lui Hagi a fost convinsă şi de calităţile lui David Olaru (2004), de la ACS Luceafărul Drobeta.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Sunt convins că, pe viitor, şi alţi copii de la Luceafărul vor ajunge la Academia lui Hagi. Deja mai sunt doi monitorizaţi. Asta înseamnă că munca depusă de antrenori începe să dea roade. Obiectivul nostru e ca aceşti copii pe care îi creştem să ajungă să joace la seniori la cel mai înalt nivel”, a precizat şi Alex Sitaru, managerul clubului Luceafărul.

În cazul în care nu se vor adapta la Academia Gheorghe Hagi, cei patru severineni vor fi împrumutaţi, în iarnă, la cluburile care i-au format, urmând să fie rechemaţi în orice moment la Viitorul Constanţa.

Politica