Conecteaza-te cu noi

Dolj

Craiovenii din mijloacele comune de transport, ajutați să prevină furtul

Publicat

pe

Săptămâna Prevenirii Criminalității 2016 a continuat astăzi cu o acțiune dedicată prevenirii infracțiunilor contra patrimoniului.

Polițiștii Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității alături de colegi din ce aparțin Secției 3 Poliție Craiova au organizat o activitate informativ-preventiva destinată prevenirii infracţiunilor de furt din buzunare şi genţi în mijloacele de transport în comun din Craiova. Călătorii au primit pliante cu sfaturi și recomandări astfel încât să nu devină victime ale hoților.

Ofițerii de prevenire împreună cu polițiști din cadrul Secției 4 Poliție au mers în locuri de agrement din cartierul Brazda lui Novac și le-au explicat cetăţenilor cum ar putea să prevină infracțiunile de înșelăciune.

Activități asemănătoare s-au desfășurat și în mediul rural, piețe, târguri, spații special amenajate pentru petrecerea timpului liber, cu scopul transmiterii către cetățeni a recomandărilor privind prevenirea infracțiunilor de furt din buzunare, locuințe și de înșelăciune, comise mai ales asupra persoanelor în vârstă.

© 2022. Toate drepturile rezervate.